Particulier Auto Huren

Particulier auto huren doet u bij Goedkoop Auto Huren Groningen. Goedkoop Auto Huren Groningen heeft vele voordelen om als particulier een auto te huren. Goedkoop Auto Huren Groningen is de goedkoopste van Nederland. Wij hebben smartboxen op de locaties staan die op afstand te bedienen zijn. Hierdoor hoeven wij geen personeel in te zetten waardoor wij de kosten van het auto huren laag kunnen houden, ook voor particulieren. Wanneer u als particulier een auto huurt, dan betaalt u slechts €10,- en soms zelfs nog minder, dat hangt af van de huurperiode en de huurauto.

Alle auto’s die door particulieren worden gehuurd beschikken over GPS apparaten. Goedkoop Auto Huren Groningen kan hierdoor 24/7 pechhulp verlenen en u krijgt gratis vervangend vervoer.

De tarieven van particulier autoverhuur bij Goedkoop Auto Huren Groningen

Particulier auto huren doet u bij de goedkoopste autoverhuur van Nederland. Goedkoop Auto Huren Groningen biedt verschillende tarieven. Dat verschilt per huurauto, uitvoering en periode. Een auto huren bij Goedkoop Auto Huren Groningen kan per dag, per week of per maand. Bij maandverhuur zijn de tarieven het laagst, namelijk €10,- per dag!

Goedkoop Auto Huren Groningen biedt aan particulieren diverse auto’s en uitvoeringen te huur. De auto’s van Goedkoop Auto Huren Groningen hebben verschillende accessoires. Ze zijn allemaal voorzien van airco, iPhone/Android radio, Bluetooth bellen en navigatie. U kunt ook kiezen voor een Smart met cabrio uitvoering. Heerlijk genieten met de mooie zomerdagen.
Kijk voor meer informatie over onze tarieven op deze pagina.